Tein tänään cupcake kynnet. Vaikeaa keksiä ideoita lyhyisiin kynsiin, mulla on nimittäin menossa ikuinen kynsienkasvatusoperaatio. Kaikista yrityksistä huolimatta ne kuitenkin aina katkeaa. 

Kynsien lakkaus on vaan ihanan rentouttavaa. Mutta oikeastaan pääsyy siihen, miksi lakkailen, on se, että minulla on aika paljon lakkoja ja ne menee piloille jos niitä ei käytä. 

IMG_20131201_225335-1-normal.jpg

Pelottavaa On se että tässä ei ole kaikki lakkani. Ja lisäksi kaikki nämä on vielä ihan okei. Heitän nimittäin pois huonoksi menneet. Näitä kuitenkin aina kerääntyy, sillä kynsilakkojen ostaminen on ihanaa! aina löytyy uusia värejä mitä ei ole vielä (noistakaan lakoista ei yksikään ole ihan samaa väriä paitsi musta ja valkoinen, joissa kummassakin toinen on koristelulakka). 

Kynsilakkoja löytyy aina uusia ihania sävyjä ja värejä eikä niitä koskaan ole tarpeeksi. Ne ovat toinen niistä asioista joita minulla on yli 50. Toinen ovat kengät. (Laskettuna Pareittain). 

1385935340180-normal.jpgTuossa vielä huonolaatuinen kuva tämän illan väkerryksistä :) Toi pinkki klöntti etusormessa on 3D sydän.