Elämä sinkkuna ei aina ole hullumpaa. Oikeastaan se on välillä tosi kivaa ja siinä on asioita joita parisuhteessa ei ole. Lista muutamista.

1. Vapaus 

Vapaus tehdä asioita ajattelematta toisen mielipiteitä tai tunteita. Jos tapaa mukavan tyypin nii voi katsella mitä tapahtuu pelkäämättä että joutuu loukkaamaan jotakuta.

2. Ei tarvitse sheivata

Kun käy salilla viidentenä päivänä peränjälkeen suihkussa, ei tarvitse miettiä että kuinka pitkäksi karvat on ehtineet. Ne ehtii sitten perjantai-iltana.

3. Erikoiset lemppariruoat

Entä sitten jos haluan dipata porkkanani chilikastikkeeseen tai syödä suolakurkkuja suoraan purkista? Kenenkään ei tarvitse nähdä eikä haistella. 

4. Yölliset inspiraatiot 

Kun ei saa nukuttua ennen kun pääsee piirtämään ajatuksissa pyörivää kuvaa pois tai järjestämään vaatekaapin, on ihan kivaa ettei häiritse toista. Tai tule estetyksi.

5. Aikaa 

Enemmän aikaa ystäville, harrastuksille, nukkumiselle ja monelle muulle asialle. Aikataulu on vain ja ainoastaan sinun ja sinulla ON aikaa lähteä extempore toiseen kaupunkiin tai ihan mihin vaan

6 Huonot päivät 

Ei jaksa eikä kiinnosta olla ystävällinen tai edes siedettävä kenenkään. Eikä tarvitse. Välillä saa vituttaa. Sulkemalla puhelimen, facen ja skypen saat täyden rauhan. Eikä tarvitse selittää mikä vaivaa

7 Oudot tavat 

Kaikilla meillä on niitä. Jotain outouksia mistä välttämättä muut ei pidä. Sinkkuna saat harrastaa iitä mielin määrin mutta parisuhteessa toinen saattaa ärsyyntyä jatkuvasta nivelten naksuttaisesta tai vaikkapa yksinpuhumisesta.

8 Lemppariohjelmat 

Ehkä Avatar on tarkoitettu 8-12 vuotiaille pojille mutta se vaan on niiiiiin hauska. Ja sopivan pelottava. Ja Titanicin voi katsoa aina uudelleen. Ainakin sinkkuna.

9 Vähemmän tiskiä 

Lautasia, laseja ja lusikoita löytyy sieltä mihi ne jätit. Ei oudoista paikoista joista et tajunnut edes katsoa (paitsi jos itselläsi on tapana piilottaa ne). Kukaan ei myöskään kävele likasilla kengillä puhtaalla lattialla. 

10 Kalsarikännit

Joskus on ihanaa vetää pää täyteen ja sammua. Eikä kukaan katso pahasti. Eikä kysellä miksi yhtäkkiä haluatkin katsella netistä mitä kummempia asioita tai jutella randomissa 

On tämä sinkkuus ihanaa.