Seksisuhteet voivat olla ihania. On Aina joku jonka kanssa peuhata. Ja ne voivat samalla toimia ystävyyssuhteina. Liian pitkäkestoisina ne voiva kuitenkin olla aivan kamalia. Kun tunteet hyppäävät peliin, ei juttu tunnukkaan enää samanlaiselta. Erityisen pahoja ovat suhteet, jotka tuntuvat seurustelulta. Molemmat ovat kiinnostuneita. Toisen kanssa viettää aikaa myös pedin ulkopuolella. Ja oikeastaan aika paljon aikaa. Jutellaan. Tekstataan.  Soitellaan pitkiä puheluita. Ikävöidään toista. Mutta toinen teistä ei syystä tai toisesta halua seurustella. 

Ehkä toinen etsiikin tosissaan kumppania. Onko pettämistä olemassakaan? Kun ette te kuitenkaan ole yhdessä. Kuitenkin toinen loukkaantuisi jos tietäisi. Siksi niistä muista jutuista ei puhuta. Helpompi vaan jättää kertomatta. Tekeekö silloin väärin? 

Mitä silloin kun löytyy joku? Pitäisikö vaan kertoa seksikaverilleen suoraan? Kuitenkaan juttu ei voi jatkua niin. Ja olisihan se aika karua sanoa, että on tapaillut jotakuta ja nyt alatte seurustelemaan niin et voi enää säätää toisen kanssa. Vaikka se onkin ihana. Ja joskus ehkä elättelit toiveita, että joku päivä olisittekin yhdessä. Ja eihän sitä nyt voi erota, kun ei seurustelekkaan. Mutta yhtenä päivänä se kaikki on ohi.